La Generalitat podrà cedir a un tercer la gestió del nou CAP de Can Mates


  • Comparteix:

L'Ajuntament permetrà que la Generalitat pugui cedir a un tercer la gestió del tercer CAP de la ciutat, que es construirà al Turó de Can Mates. El consistori, que va cedir el terreny a la Generalitat fa tres anys, serà l'encarregat de preparar el terreny per les obres.

El ple municipal ha aprovat per unanimitat autoritzar la Generalitat a cedir a un tercer la gestió del futur Centre d'Assistència Primària (CAP) de la ciutat, que estarà situat al barri del Turó de Can Mates. D'aquesta manera, la Generalitat -que durà a terme la construcció de l'equipament- podrà cedir o privatitzar la gestió del centre un cop estigui acabat.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La Generalitat podrà cedir el CAP, ja bé sigui perquè pensa concessionar la gestió del centre o perquè vol privatitzar-lo.


La cessió del terreny per part de l'Ajuntament a la Generalitat va ser aprovada l'octubre del 2003. Tot i això, des del consistori s'han queixat que la Generalitat els demana ara que aplanin el terreny, que es troba al barri de Can Mates a tocar amb la carretera de Vallvidrera.

Segons Conesa, és la primera vegada que en una cessió d'aquestes característiques es demana a l'Ajuntament de fer tot el moviment de terres. De tota manera, la titular de Territori ha assegurat que no posaran pegues a la condició, ja que l'objectiu és que les obres del nou CAP comencin quan abans millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.