Malestar a Can Magí per la publicació del nou traçat de l'avinguda de Roquetes


  • Comparteix:

Malestar a l'Associació de Veïns de Can Magí per la publicació al butlletí municipal del nou traçat de l'avinguda de Roquetes. L'entitat considera 'electoralista' que es difongui un projecte que encara no està acordat ni aprovat. La tinenta d'alcalde de Territori, de la seva banda, subratlla que es tracta d'una primera proposta que es discutirà amb els veïns.

L'entitat veïnal lamenta que l'Ajuntament hagi publicat abans d'hora un projecte que no és 'ferm' i que implica una altra administració, l'Ajuntament de Cerdanyola. A més, l'associació denuncia que el traçat proposat per a l'avinguda de Roquetes no compleix les distàncies mínimes amb els habitatges i podria provocar més congestió a l'actual Ronda Nord.

Segons el president de l'Associació de Veïns de Can Magí, Joan Abad, l'equip de govern ha fet 'electoralisme'.

Joan Abad

Volem que es rectifiqui. És greu que es publiqui un projecte que encara s'ha de definir. És electoralista.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha deixat clar que la informació publicada és una 'primera proposta' de traçat i que està oberta a les aportacions dels veïns. Tot i així, ha defensat que la voluntat del projecte era respondre a les demandes veïnals i allunyar el trànsit dels habitatges de la carretera de Roquetes.

Mercè Conesa

La proposta es pot discutir si els veïns creuen que es pot millorar. Hem defensat el que els veïns volien, que és minimitzar l'impacte de la carretera sobre els habitatges.


El projecte de l'equip de govern preveu fer un 'by-pass' per evitar que el trànsit provinent de l'AP7 en direcció al Centre Direccional de Cerdanyola afecti la mobilitat interna del barri de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.