BEI Barcelona titlla d'electoralista l'enderroc del primer xalet il·legal de Valldoreix


  • Comparteix:

L'empresa propietària dels xalets il·legals de Valldoreix, BEI Barcelona, acusa la presidenta de l'EMD d'intentar fer 'electoralisme' amb el procés d'enderroc. La immobiliària, a més, adverteix que s'han produït irregularitats en la contractació dels treballadors de la brigada d'enderrocs.

Aquesta mateixa setmana l'EMD ha reiniciat els treballs d'enderroc del primer dels tres xalets construïts en zona verda l'any 2003. L'actuació s'ha pogut reprendre després d'un auto judicial i sota presència d'agents dels Mossos d'Esquadra.

L'empresa propietària dels tres xalets, BEI Barcelona, titlla el procés d'electoralista i veu interessos polítics de Montserrat Turu en el calendari d'enderroc.

Escoltem l'administrador de BEI Barcelona, Sebastià Altet.

Sebastià Altet

Montserrat Turu té pressa perquè arriben les eleccions. Ha esta capaç de guardar la sentència durant un any i l'ha tret per aquestes dades.


D'altra banda, l'empresa també considera que hi ha hagut irregularitats laborals en l'inici del procés d'enderroc, que encara dura. BEI Barcelona assegura que només han acudit dos dels sis treballadors previstos al projecte i que s'estan duent a terme negligències.

Sebastià Altet

Quan hem demanat la documentació no l'hem vist mai. L'empresa no ha presentat mai els comptes anuals i fins fa un més no havia tingut mai un treballador assalariat.


L'empresa assegura que es mantindrà a l'espera de comprovar com segueix el procés d'enderrocament abans d'iniciar cap tipus d'acció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.