L'Ajuntament recorre l'anul·lació de la urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha presentat un recurs de cassació al TSJC contra la sentència que anul·la el projecte d'urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta. Segons l'equip de govern, la resolució judicial que donava la raó als veïns encara no és ferma. La sentència considera que el projecte no s'adequava al planejament urbanístic.

Una sentència del TSJC, amb data de 10 de maig, donava la raó als 90 veïns i a l'associació de contribuents que van impugnar el projecte d'urbanització de la zona del Pont del Diari i l'estació de la Floresta.

Ara, l'Ajuntament ha presentat un recurs perquè consideren que el projecte d'urbanització es pot tirar endavant sense l'aprovació del planejament urbanístic general, ja que la urbanització dels sectors 2-5 de la Floresta afecta a eixos viaris i no delimita ni defineix l'ús final del sòl.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha volgut deixar clar que la sentència no qüestiona les contribucions especials que van abonar els veïns per finançar el projecte d'urbanització.

Mercè Conesa

La sentència no qüestiona les contribucions especials, en cap cas.


Conesa ha criticat que el PSC hagi fet declaracions contradictòries sobre aquesta qüestió i ha demanat prudència.

Mercè Conesa

El que demanaria és que tinguessin una mica de prudència a l'hora de fer declaracions i no confondre la ciutadania. La sentència no és ferma.


Recordem que l'alt tribunal va descartar que l'Ajuntament intentés afavorir determinats propietaris en el procés d'urbanització, com havien al·legat els contribuents afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.