Els petits propietaris de Torre Negra fan sentir la seva veu amb la revista 'Torre Negra'


Temes relacionats

Protegir Torre Negra endeutaria l'Ajuntament durant 400 anys, segons els petits propietaris de la zona (20/feb/08)


  • Comparteix:

L'Associació de Propietaris de Torre Negra treu al carrer la revista 'Torre Negra. Tot el què cal saber' per donar a conèixer a la ciutadania la seva proposta per l'espai natural. La publicació recull el contingut de la pàgina web torrenegra.cat presentada la setmana passada. L'Ajuntament, de la seva banda, considera que la publicació no recull el valor ecològic i natural de l'espai i amaga l'impacte que tindria la seva urbanització.

Els petits propietaris de Torre Negra volen apropar als santcugatencs la seva veu amb la nova publicació, que dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre l'espai natural. La proposta de l'associació és urbanitzar un 16.77% de la zona, deixant com a espai verd el corredor que va des de la plaça del Rotary Internacional, passant pel Pi d'en Xandri, fins a Can Borrell i urbanitzar les terres ermes adjacents a l'hípica Can Calders i al futur centre ESADE i l'escola Avenç.

El president de l'associació, Pere Feliu, considera 'viable la seva solució'.

Pere Feliu

Recalcar les nostres idees i el què pensem. La nostra solucio és viable.


Des de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que creuen que la publicació no té en compte el valor ecològic de l'espai. A més, el consistori creu que planteja les coses de manera 'amable' i amaga l'impacte que tindria la urbanització de la zona.

Marta Subirà




L'Associació de Propietaris de la Torre Negra agrupa un total de 40 propietaris de terres de la zona que conformen aproximadament un 20% del total de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.