L'aparcament i la plaça de la Vila estaran enllestits l'estiu vinent


  • Comparteix:

Les obres a la Rambla del Celler avancen a bon ritme

Les obres a la Rambla del Celler avancen a bon ritme

L'aparcament i la plaça de la Vila, situats enfront del nou ajuntament, estaran acabats l'estiu vinent. La Rambla del Celler, que s'obrirà al trànsit al setembre, guanyarà espai útil per als vianants a finals d'any.

A hores d'ara, s'està treballant per millorar la cobertura de la riera que passa per sota la Rambla del Celler. Quan finalitzin les obres, els esforços es concentraran en la construcció del pàrking i la nova plaça.

Mercè Conesa és tinenta d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

La intenció és que les obres de la Rambla del Celler acabin al desembre. El pàrking estarà llest l'estiu vinent.


La urbanització de l'entorn del nou ajuntament també comporta novetats a altres carrers. El carrer Dos de Maig gairebé ja està enllestit, mentre que a la rambla de Jaume Sabat se substituirà la coberta de canalització de la riera que hi passa per sota.

La prolongació dels carrers de Santa Teresa i Sant Salvador, que unirà Dos de Maig amb Rambla del Celler, acabarà a finals d'any o a principis del vinent.

Pel que fa a la resta d'urbanització del centre, el carrer de Sant Bonaventura estarà acabat d'aquí a 15 dies. Al setembre, començaran el treballs per convertir el carrer de Rosselló en espai de vianants.

Conesa subratlla que les obres del centre urbà crearan una zona de confluència entre la Rambla del Celler i Sant Bonaventura.

Mercè Conesa

Amb aquests treballs, connectem l'eix de la Rambla del Celler i l'eix de l'estació.


Conesa ha recordat que qualsevol veí que tingui queixes o dubtes de les obres de remodelació pot dirigir-se a l'oficina del pla del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.