El PSC critica el pla d'aparcaments de l'Ajuntament

Obres de construcció de l'aparcament dels 4 Cantons

Urbanisme

Publicat el 7/nov/02 per Sílvia

El PSC ha criticat la manca de planificació del consistori en matèria d'aparcaments, després que el concurs d'adjudicació d'obres del pàrquing de la Rambla del Celler hagi quedat desert. Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que el projecte es manté en ferm, i que es tornarà a convocar el concurs quan sigui viable.

En declaracions a la tertúlia del programa d'aquesta emissora 'Sant Cugat al Punt', la presidenta de Sant Cugat Comerç, Mª Eulàlia Egea, ha afirmat que cap empresa s'ha presentat al concurs d'obres del futur pàrquing de la Rambla de Celler. Egea no ha rebut bé aquesta notícia, ja que des de Sant Cugat Comerç es denuncien problemes d'accés en aquesta zona.

Per la seva banda, el portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha dit que aquesta situació es deu a un a mala gestió de l'equip de govern en el pla d'aparcaments:

Jordi Menéndez

El pla de pàrquings es una filfa. El que cal fer ara és acabar quan abans el pàrquing dels 4 Cantons


Sobre aquest tema, l'alcalde ha explicat les constructores no es van presentar al concurs perquè no veien viable el projecte. Recoder ha insistit que els futurs equipaments de la Rambla del Celler
faran rendible el funcionament d'aquest pàrquing:

Lluis Recoder

Els números no sortien, com a la plaça del Coll, i tothom ens va dir que no era viable. Però això no vol dir que es retiri el projecte


Recordem que el ple de febrer va aprovar per unanimitat la construcció d'un aparcament soterrat a la Rambla del Celler. El projecte preveu que el pàrquing tingui dues plantes amb capacitat per a 200 vehicles.