La remodelació dels carrers Sant Martí i Aymerich ja està inaugurada

Urbanisme

Publicat el 26/jul/07 per Nacho Vazquez

Les obres de remodelació del carrer Sant Martí i d'un tram del carrer Aymerich s'han inaugurat aquest dijous amb un aperitiu per als veïns a la plaça Pep Ventura. Els treballs realitzats per la brigada municipal van començar el mes d'abril i han durat més de dos mesos.

Les obres han consistit en l'adequació de les voreres, la substitució de l'antic paviment per un de nou sonoreductor i la instal·lació d'un nou enllumenat que evita la contaminació lumínica. Altres actuacions fetes per l'Ajuntament són la renovació de les xarxes de clavegueram, d'aigua i de gas natural.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

S'han fet voreres noves, carrers nous amb paviment sonoreductor i s'ha posat enllumenat nou. A part de tot això també hem fet altres coses que no es veuen, com renovar la xarxa de clavegueram.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les actuacions de la brigada municipal han preparat el subsòl per soterrar les línies elèctriques de les façanes de les vivendes i per poder retirar els pals elèctrics. El soterrament estava previst pel passat 30 de juny, però l'alcalde ha remarcat que la companyia Fecsa-Endesa, propietària de la xarxa, encara no ho ha fet.