L'arribada d'Ikea millorarà les connexions entre Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

La instal·lació d'Ikea a Sant Cugat al 2009 millorarà la connexió entre la nostra ciutat i Rubí. La modificació urbanística aprovada per la Generalitat contempla arreglar l'avinguda Europa i facilitar el pas de vianants i bicicletes.

Les comunicacions entre Rubí i Sant Cugat del Vallès es donen ara mitjançant l’avinguda Europa, al nord del sector. Amb el nou projecte, el caràcter d’aquest vial entre la rotonda i Rubí serà més urbà. En aquest sentit, es preveu la construcció de voreres laterals de cinc metres d’amplada que permetran facilitar el pas dels vianants i bicicletes.

A més, la prolongació del camí de can Ametller, fins a arribar a una calçada central de set metres d’amplada amb laterals d’un metre i mig d’amplada per als vianants, facilitarà la connexió dels dos municipis al sud del sector.

Segons la Generalitat, el projecte inclourà l’ampliació de zones verdes al llarg de l’autopista AP-7 amb plantacions per minimitzar l’impacte visual i acústic d’aquesta via en l’entorn. Amb aquesta mesura, també s'incrementerà la zona protegida als marges del Torrent dels Alous fins arribar als 20 i 30 metres d’amplada.

D’altra banda, per facilitar la mobilitat de vianants i ciclistes, la Generalitat proposa una xarxa de camins a la zona, així com la conservació de les àrees de boscos d'aquest sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.