La Generalitat admet que el projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres s'està retardant


  • Comparteix:

El departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat està acabant de redactar el projecte constructiu de la futura estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Vullpalleres. La Generalitat admet que el procés acumula un retard, però evita concretar un calendari d'inici de les obres, a l'espera de la licitació del projecte.

Segons fonts del departament, que no han volgut fer declaracions, en aquests moments els tècnics estan estudiant les millors alternatives per minimitzar l'afectació de les obres sobre la circulació de la línia.

Inicialment, l'estació havia d'entrar en funcionament l'any vinent, tal com va confirmar el secretari de Mobilitat de la Generalitat. Però aquest calendari requeria que els treballs comencessin aquest estiu i es finalitzessin el següent, ja que les obres implicaven aturar la circulació de trens per una via en cada període de vacances.

Ara, aquesta previsió s'està revisant i el departament de Política Territorial evita concretar nous terminis, a l'espera de la licitació del projecte.

Recordem que la nova estació de Vullpalleres disposa d'un pressupost de 7 milions d'euros i haurà de donar servei, aproximadament, a 800.000 passatgers anuals dels barris de Sant Domènec, Coll Favà i Vullpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.