Quatre semàfors intensificaran la seguretat viària a la carretera de Vallvidrera a partir de l'octubre


  • Comparteix:

La segona quinzena d'octubre entraran en funcionament quatre semàfors a la carretera de Vallvidrera entre les rotondes de l'Escola d'Arquitectura, Manel Farrès i Rius i Taulet. L'objectiu és millorar la connexió del pas de vianants entre els barris del Parc Central i el Turó de Can Mates.

Els semàfors funcionen a partir de polsadors per als vianants i mòduls per a invidents. Amb aquesta nova incorporació de semàfors, l'Ajuntament vol millorar la seguretat viària a la zona i tenir un major control de la circulació.

Així ho ha explicat el director de Mobilitat, Alejandro Martí, en declaracions a Ràdio Sant Cugat.

Alejandro Martí

La finalitat és la connexió del Parc Central amb el Turó de Can Mates per seguretat i per tenir més control de la circulació.


Aquests semàfors disposen d'un sistema de detecció de vehicles. D'aquesta manera, els tècnics de mobilitat poden donar una ordre al regulador per controlar la velocitat, si els vehicles van molt ràpid per la via, o bé mantenir-lo en verd si la circulació és molt densa.

El pressupost de la instal·lació dels quatre semàfors és de 62.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.