Neix un nou polígon industrial al sector de Can Solà

Urbanisme

Publicat el 18/set/07 per Miquel Herrada

La zona de Can Solà, a tocar de la carretera de Cerdanyola, acollirà un nou polígon industrial i empresarial. L'empresa municipal Promusa està executant les obres d'urbanització de la zona, que s'allargaran uns 12 mesos. El nou espai acollirà l'empresa MARMA, que ha abandonat la seva ubicació al centre de la ciutat.

Les obres les promou una junta de compensació, però les executa Promusa per encàrrec dels propietaris del sector. L'actuació arranjarà la zona compresa entre el restaurant La Masia i la carretera de Cerdanyola per instal·lar-hi indústries i empreses. A més, s'habilitaran àrees d'aparcament i es reordenarà l'accés viari. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aprofitem per connectar la carretera de Cerdanyola amb l'obra que fa el municipi veí, que desdobla la carretera fins a l'entrada a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'empresa MARMA traslladarà la seva nau industrial al sector de Can Solà, després de tancar un acord amb l'Ajuntament per abandonar la seva antiga ubicació a tocar del Centro Popular Andaluz. L'operació permetrà construir 42 vivendes de protecció a l'avinguda de Francesc Macià.