L'Ajuntament convocarà nous concursos per a Can Quitèria i la sala de concerts


  • Comparteix:

L'equip de govern té la intenció de tornar a convocar els concursos públics per a la rehabilitació de la masia de Can Quitèria i la construcció de la sala de concerts al barri de Vulpalleres. L'àrea de Territori descarta obrir cap procés de participació ciutadana com reclama ICV-EUiA perquè consideren que retardarien més el projectes.

En declaracions a 'El Punt', la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, considera que no té sentit tornar a definir els usos de la masia de Can Quitèria i la sala de concerts de Vulpalleres perquè, assegura, ja estan avaluades les necessitats de la ciutat. Conesa ha afegit que es revisaran els projectes i els preus de licitació per si hi ha algun problema.

Recordem que els ecosocialistes han proposat, aquesta setmana, aprofitar que els concursos havien quedat deserts per obrir un període de participació d'entitats i col·lectius de la ciutat i redefinir l'ús i la gestió d'aquests nous equipaments. L'equip de govern ha descartat aquesta proposta, ja que suposaria retardar-los més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.