La millora del camí de Sant Medir permetrà el pas dels vehicles d'emergència


  • Comparteix:

Les obres d'adequació del camí de Sant Medir en el tram comprès entre Sant Adjutori i l'ermita de Sant Medir ja estan en marxa. L'objectiu és millorar les condicions de la via per tal de facilitar l'accés dels vehicles d'emergència.

Les obres van començar a principis del passat mes d'octubre i es preveu que s'allarguin fins als mesos de març o abril. De moment s'està arranjant el camí per la part superior, la més pròxima a Sant Medir. Jordi Ferrés, regidor de medi ambient, explica en què consistiran les obres.

Jordi Ferrés

En alguns trams hem pogut aprofitar el camí antic, però en d'altres hem hagut de fer un camí nou


L'objectiu de les obres és arranjar el camí per adequar-lo al pas dels vianants però també perquè permeti el trànsit dels vehicles d'emergències. Jordi Ferrés considera que aquest fet suposarà un punt més per a la protecció de la serra de Collserola.

Jordi Ferrés

El camí té una funció essencial que és permetre el pas dels vehicles dels bombers per prevenir incendis forestals


Durant el temps que durin les obres, el tram entre Sant Adjutori i Sant Medir restarà tallat al pas dels vianants. Recordem que prèviament, l'ajuntament ja va arreglar el tram comprès entre Can Borrell i Sant Adjutori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.