Recoder accepta traslladar fora de Can Monmany l'habitatge protegit que genera la requalificació


  • Comparteix:

L'alcalde es mostra obert a negociar amb l'EMD de Valldoreix la ubicació de les primeres promocions d'habitatge públic en aquest territori. Lluís Recoder creu que l'edificabilitat que es genera amb la requalificació de Can Monmany pot traslladar-se a un altre punt de Valldoreix, on es minimitzi l'impacte de les construccions sobre l'entorn.

Les declaracions de Recoder estan en sintonia amb l'opinió de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que descarta ubicar habitatge públic a Can Monmany i aposta per consensuar un altre espai més adient.

Lluís Recoder

No és fonamentalo. L'important és que hi hagi habitatge públic a tot el municipi, també a Valldoreix, i que estigui adaptat a l'entorn.


L'alcalde assegura que la tipologia urbanística de Valldoreix no impossibilita la construcció de pisos protegits, i posa com a exemple les promocions que Promusa té en marxa o en projecte en barris similars.

Lluís Recoder

L'Ajuntamernt farà habitatge públic a Mira-sol, Can Trabal i la Floresta, que són barris amb una tipologia urbanística similar a Valldoreix.


Recordem que la requalificació de nou hectàrees de terrenys d'equipaments a Can Monmany i el desenvolupament urbanístic d'una part d'aquest sector de Valldoreix generarà, per llei, una porció de sòl on construir habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.