La connexió elèctrica de Can Mates i Vulpalleres, pendent dels promotors


  • Comparteix:

L'Ajuntament envia una carta als promotors dels barris de Can Mates i Vulpalleres per recordar les condicions urbanístiques que s'han de complir perquè el consistori concedeixi llicències de primera ocupació als nous habitatges. La tinenta d'alcalde de Territori ha recordat que el subministrament elèctric als habitatges és un requisit indispensable per concedir llicències i que ara els promotors han de fer les obres pertinents per connectar els edificis a la xarxa elèctrica del municipi.

El director de Fecsa-Endesa al Vallès, Àlex Fàbrega, assegurava fa més d'un mes que la companyia ja havia completat els treballs per connectar a través de nou línies de mitja tensió la nova subestació amb els barris. Fàbrega destaca que ara correspon a les empreses constructores fer arribar les línies fins a l'interior de les vivendes.

Àlex Fàbrega

Hem posat en servei la subestació i l'hem connectat amb la xarxa de mitja tensió. Ara els promotors l'han de fer arribar a les vivendes.


La nova subestació elèctrica de Sant Cugat va entrar en funcionament el juliol passat i ha servit per garantir el subministrament elèctric als nous barris de Can Mates i Vulpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.