Neix una plataforma veïnal contra una possible rotonda que connectaria Mira-sol amb Can Mates


  • Comparteix:

Un grup de veïns de Mira-sol es constituirà com a plataforma per aturar el projecte de rotonda elevada que es podria construir entre els carrers de Pompeu Fabra i Montserrat Roig per connectar el districte amb el futur barri de Can Mates. Fonts del consistori remarquen que el projecte de la nova rotonda no està aprovat, tot i que consta al Pla General Metropolità (PGM) de 1976.

Un grup de veïns de Mira-sol ha convocat una reunió urgent aquest vespre al carrer de Pompeu Fabra per informar a la resta d'habitants de la zona de la seva discomformitat sobre la rotonda, que serviria per proporcionar a Can Mates una sortida als Túnels de Vallvidrera pel carrer Montserrat Roig. La reunió servirà per constituir diverses comissons de treball i organitzar-se com a plataforma veïnal.

Els veïns denuncien que la rotonda convertiria Pompeu Fabra en una via ràpida i que col·lapsaria la via de Montserrat Roig, cap als Túnels de Vallvidrera. A més, asseguren que un tram final dels jardins de Pompeu Fabra desapareixeria per construir-hi una rampa elevada a dos metres amb murs de contenció.

Ho ha dit un dels promotors de la plataforma, Jordi Solanas.

Jordi Solanas

El carrer de Pompeu Fabra serà una via ràpida i Montserrat Roig es col·lapsarà.


El grup veïnal ja ha pensat en alguna proposta com a alternativa de la rotonda elevada. Escoltem Solanas.

Jordi Solanas

Una alternativa seria fer un túnel per sota pla via on hi ha Pompes Fúnebres.


Els veïns afirmen que se'ls va informar de que l'Ajuntament pensava construir la rotonda a partir d'una reunió convocada pels serveis d'Urbanisme. El consistori encara no ha fet declaracions, però ha assegurat que el projecte de la rotonda consta en el PGM de 1976 tot i que no està ni planejat ni aprovat.

La reunió tindrà lloc aquest vespre a les vuit davant el número 13 del carrer Pompeu Fabra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.