L'Ajuntament blinda jurídicament els pisos per a joves de Can Trabal i la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'Ajuntament impulsa una modificació del planejament per convertir en sòl d'habitatge dotacional els terrenys d'equipaments de Can Trabal i la carretera de Vallvidrera on Promusa està construint pisos de lloguer per a joves. El consistori pretén desarticular així un dels arguments que havien fet servir alguns veïns del sector per oposar-se a aquestes promocions. Tots els partits hi han donat suport, excepte el PP, que hi ha votat en contra.

Al carrer de Mar de la Xina de Can Trabal, s'hi estan construint 35 vivendes, mentre que al sector de la carretera de Vallvidrera Promusa n'hi promou 59. En tots dos casos, els pisos són de lloguer per a joves.

La mesura aprovada ara pel ple municipal substitueix el sistema d'equipament comunitari pel d'habitatges dotacionals per a joves. D'aquesta manera, el consistori blinda jurídicament la possibilitat de construir pisos públics en aquestes zones de la ciutat i desarticula un dels arguments que havien fet servir alguns veïns de la zona per rebutjar aquestes promocions.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, defensa ubicar pisos per a joves a Can Trabal i la carretera de Vallvidrera.

Mercè Conesa

La llei ens dóna aquesta possibilitat i nosaltres la volem desenvolupar. Hi ha altres equipament més molestos que un edifici residencial.


La mesura afecta també uns terrenys propers a l'estació dels FGC de Valldoreix, on es construiran pisos públics de tres plantes com a màxim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.