El TSJC desestima una demanda de Núñez i Navarro contra el pla parcial al sector de Vulpalleres


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat una demanda d'una empresa del grup immobiliari Núñez i Navarro contra el planejament urbanístic de l'Ajuntament. En aquesta ocasió, Núñez i Navarro volia impugnar el pla parcial que afecta els àmbits de Vulpalleres-oest, Can Bellet, Can Canyameres, la Guinardera i Sant Mamet.

El grup Immobiliari Núñez i Navarro va demandar l'Ajuntament perquè entenia que l'ordenació urbanística del sector de Vulpalleres representava una revisió del planejament global en aquest sector. La sentència del TSJC entén que la reordenació del sector de Vulpalleres 'manté els paràmetres del PGM del 1976'. Segons aquestes conclusions, les modificacions només pretenien 'posar al dia les infraestructures d'accessibilitat i mobilitat, 'situar els aprofitaments i els usos del sòl' i' adequar els usos específics del sòl destinat a equipaments'. Per aquesta raó, el tribunal ha decidit desestimar aquesta nova demanda del grup Núñez i Navarro.

L'alcalde, Lluís Recoder, atribueix els constants recursos judicials de Núñez i Navarro contra a l'Ajuntament a la decisió de protegir la zona de la Torre Negra, on el grup té interessos immobiliaris.

Lluís Recoder

Tenim tot l'urbanisme posat en qüestió per Núñez i Navarro perquè protegim la zona de la Torre Negra.


Recoder ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de valoració del viatge oficial a la Xina.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.