Edificis a les avingudes Bilbao i Gràcia, guanyadors del Premi d'Arquitectura


  • Comparteix:

Una casa a l'avinguda Bilbao, número 28, en categoria unifamiliar, i un edifici a l'avinguda de Gràcia, número 46, en edificacions plurifamilars, són els guanyadors del 6è Premi d'Arquitectura Sant Cugat. Els premis s'han entregat aquest divendres en una cerimònia al restaurant la Masia.

L'arquitecte de l'edificació de l'avinguda Bilbao és Jaume Arderiu. Josep Lluís Bolao és l'arquitecte guanyador de l'edifici plurifamilar.

També ha rebut una menció honorífica, malgrat no formar part de cap categoria, un edifici d'oficines a l'avinguda de la Via Augusta, als números 71 i 73. Els arquitectes guanyadors són Joan Pasqual i Ramon Ausió.

En total, hi han participat 138 habitatges, dels quals 86 són unifamiliars, 41 plurifamiliars i la resta d'altres tipologies.

El jurat ha estat format per una dotzena de representants, entre els quals hi havia la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.