Els semàfors de la carratera de Vallvidrera encara no han entrat en funcionament


  • Comparteix:

Els semàfors de la carretera de Vallvidrera encara no han entrat en funcionament, tot i que la seva posada en marxa estava prevista per a la segona quinzena d'octubre. Els aparells estan instal·lats des de fa dies i haurien d'intensificar la seguretat viària.

Els semàfors està previst que funcionin a partir de polsadors que activaran els vianants i amb uns mòduls instal·lats per a invidents. Amb aquesta instal·lació l'Ajuntament vol millorar la connexió entre els barris de Can Mates i el Parc Central. A banda també busca una millora viària en una de les xarxes més importants de la ciutat.

Al setembre el director de mobilitat de l'Ajuntament, Alejandro Martí, va dir que els semàfors havien d'entrar en funcionament a l'octubre. Són declaracions a Ràdio Sant Cugat.

Alejandro Martí

La finalitat és la connexió del Parc Central amb el Turó de Can Mates per seguretat i per tenir més control de la circulació.


En total s'han instal·lat quatre semàfors amb els quals l'Ajuntament, amb un sistema de detecció de vehicles, podrà regular la velocitat dels automòbils i mantenir-los en verd si la circulació és molt densa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.