La nova centralitat de Valldoreix no estarà llesta en aquest mandat


  • Comparteix:

La nova centralitat principal de Valldoreix, que se situarà a la zona del Casal de Cultura, no estarà acabada en aquest mandat. Així ho ha reconegut el vicepresident de l'EMD, Josep Puig, que ha explicat que la construcció dels equipaments que s'ubicaran a la futura plaça de la Vila no començarà fins que no s'hagin retirat les línies d'alta tensió que passen per la zona.

Fins que la Generalitat no concedeixi els permisos pertinents, no es podran retirar les línies d'alta tensió que passen per la zona del Casal de Cultura de Valldoreix. Una zona que hauria d'acollir l'anomenat projecte Valldoreix 2010, que inclouria la futura plaça de la Vila, equipaments i un teatre, entre altres propostes.

Tot i això, el nou vicepresident de l'òrgan gestor del territori, Josep Puig, considera que si es retarden molt els permisos, es podrien plantejar una altra opció. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Puig

Una opció seria soterrar aquestes línies. Porta un cost econòmic però si la despesa ens beneficia i podem tirar endavant l'obra ens ho podem pensar.


Josep Puig ha assegurat, però, que encara que el projecte no s'executarà aquest mandat, tal com havia afirmat la Candidatura de Progrés i Catalanista en l'anterior mandat, sí que es començarà.

Josep Puig

Ho iniciarem segur, encara que no sabem els terminis. A més hi ha una part de la futura plaça de la Vila que queda fora de la zona de les línies i estem començat a treballar-hi.


Per tirar endavant el projecte Valldoreix 2010, hi haurà un concurs d'idees entre diversos arquitectes per concretar quins equipaments i serveis s'ubicaran a la futura centralitat del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.