Els propietaris celebren la decisió del TSJC mentre que la Plataforma en Defensa de Torre Negra diu que és una mala notícia


  • Comparteix:

L'Associació de Propietaris de la Torre Negra considera que l'Ajuntament ha de tramitar el Pla d'Actuació Urbanística (PAU) de Núñez i Navarro per edificar al sector de la Torre Negra, ja que les hectàrees de la zona tenen un cost que 's'ha de reconèixer'. De la seva banda, la Plataforma en Defensa de la Torre Negra ha fet una valoració negativa de la decisió del tribunal i assegura que és una mala notícia en la preservació de l'espai.

L'Associació de Propietaris de la Torre Negra considera que el PAU s'hauria d'haver tramitat abans, ja que complia totes les normatives existents i que, per tant, no es pot 'negar l'evolució d'aquest PAU'. Amb aquest procediment, el president de l'associació, Pere Feliu, considera que s'està reconeixent un valor. L'associació assegura que el consistori 'ha manipulat l'opinió pública' durant molts anys i que 's'ha de fer justícia'.

Segons Feliu, això no significa que s'urbanitizi, però vol dir que l'Ajuntament ha de pactar.

Pere Feliu

Aquestes gairebé 160 hectàrees tenen un cost reconegut i aquest cost algú l'haurà de pagar. Si l'Ajuntament no ho pot pagar haurà d'urbanitzar una part. No pot manipular l'opinió pública.


Des de la Plataforma en Defensa de la Torre Negra, Miquel Baldi assegura que és una mala notícia.

Miquel Baldi

Per a nosaltres és una mala notícia, la valoració és negativa i la balança en la lluita per preservar Torre Negra s'ha inclinat cap al propietari.


Baldi ha recordat, però, que el procés judicial és molt llarg i que espera que l'Ajuntament prengui les decisions correctes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.