Sant Cugat rep recursos de la UE per modernitzar la plaça d'en Coll i per un pla de dinamització


  • Comparteix:

La Unió Europa ha destinat recursos econòmics a Sant Cugat per la modernització de la plaça d'en Coll i el pla de dinamització 'Dones, joves i ciutat'. Aquesta actuació, que afecta a 14 municipis més de la comarca, s'inclou dins el projecte europeu 'Vallès Urbà'.

La nostra ciutat s'ha acollit a aquesta iniciativa de la Unió Europea que, emmarcada en el programa Feder, que desenvolupa accions destinades a millorar infrastructures i la dinamització econòmica, social i cultural dels municipis.

El cost total del projecte té un cost de prop de 6 milions d'euros. Els fons Feder aporten 1,2 milions, el Consell Comarcal 4,2 i la resta els ajuntaments afectats. Les actuacions de 'Vallès Urbà', inclosos en la segona acció del Pacte per l'Ocupació de la comarca, afectaran zones urbanes i nuclis històrics.

En el primer cas, es vol millorar la qualitat de vida i evitar la marxa de la gent joves i afavorir la inserció laboral dels nouvinguts. Pel que als centres històrics, el projecte intenta evitar processos de declivi econòmic, donant lloc a zones atractives pel comerç i l'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.