Compromís unànime de tots els partits amb la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

Tots els grups municipals han manifestat públicament el seu compromís per preservar el sector de Torre Negra perquè quedi protegit de la urbanització. En un comunicat conjunt, els partits han anunciat que, tot i els darrers procediments judicials, seguiran treballant per defensar l'interès general de la ciutat ja que, segons els polítics, ha demanat de manera 'ferma i constant' la seva protecció.

Amb aquest acte, els grups municipals refermen la seva postura per protegir Torre Negra i han anunciat que seguiran treballant perquè no s'urbanitzi la zona.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet la lectura del manifest conjunt.

Lluís Recoder

Des del màxim respecte a l'administració de justícia refermem la nostra determinació de defensar l'interès general de la ciutat.


Aquest comunicat arriba després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) instés l'Ajuntament a tornar a tramitar un Pla d'Actuació Urbanística (PAU) del grup Núñez i Navarro per edificar al sector de la Torre Negra. A mitjans de setembre, el ple municipal havia aturat per unanimitat aquest procés seguint el dictamen la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, que va remarcar que el PAU és una figura urbanística que no existeix en l'actualitat i que el sector de Torre Negra era no urbanitzable des del 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.