Queda oberta la convocatòria de contractació de les obres del barri de les Bobines


  • Comparteix:

El concurs públic per la contractació de les obres de urbanització del barri de les Bobines ja està obert. L'obertura de la convocatòria s'ha aprovat aquest dijous en junta de veïns de l'EMD de Valldoreix, on també s'ha aprovat el plec de clàusules administratives que han de regir la contractació.

La junta de veïns d'aquest dijous ha decidit per unanimitat obrir la convocatòria pel procediment obert mitjançant concurs públic per contractar l'obra de urbanització del barri de les Bobines. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat que es tracta d'un pas més en la urbanització del barri.

Montserrat Turu

Es tracta d'un pas més en l'urbanització del barri de les Bobines, que fa molt de temps que en parlem i és molt necessària.


La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix va aprovar al mes d'octubre per unanimitat la modificació pressupostària per urbanitzar les Bobines, que suma més de 2.500.000 euros. Els veïns i constructors de la zona pagaran la totalitat de les obres a través de contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.