L'edifici catalogat de Lestonnac acollirā habitatge dotacional

Urbanisme

Publicat el 24/des/07 per Miquel Herrada

L'Ajuntament destinarā l'edifici catalogat de Lestonnac a acollir habitatge dotacional, i no un equipament municipal, seguint les indicacions de la Generalitat. El ple ha donat llum verda al projecte, que preveu que una promotora immobiliāria construeixi 54 pisos en aquest sector. A canvi, el consistori obtindrā el 50% de la plusvālua generada.

La tramitaciķ torna ara a la Generalitat, que haurā de validar definitivament l'operaciķ un cop incorporades per l'Ajuntament les seves indicacions. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercč Conesa, destaca els beneficis per a la ciutat que suposarā l'operaciķ a Lestonnac.

Mercč Conesa

No trobaran massa casos a l'ārea metropolitana on el municipi obtingui un 50% de la plusvālua.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PSC s'ha abstingut en l'aprovaciķ d'aquest trāmit i ha subratllat que, grācies a l'operaciķ, el promotor veu multiplicats els seus guanys respecte el projecte inicial, que preveia 15 cases unifamiliars enlloc dels 54 pisos aprovats. El PP, de la seva banda, s'hi ha oposat i ha dit que l'Ajuntament no ha de fer d'agent immobiliari d'un privat.

Berta Rodríguez

Hi votarem en contra perquč es modifica el PGM per l'interčs d'un promotor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ICV-EA i ERC han donat suport a l'operaciķ, que finalment no contempla la construcciķ d'un immoble al costat de l'edifici catalogat de Lestonnac.