Núñez carrega contra l'actuació 'il·legal' de l'Ajuntament a Torre Negra


  • Comparteix:

El grup Núñez i Navarro assegura que les últimes resolucions judicials demostren que l'Ajuntament ha actuat 'il·legalment' rebutjant la tramitació del programa urbanístic de Torre Negra. En un comunicat, la promotora qualifica de 'demagògic' l'argument de la defensa de l'interès públic i afirma que el consistori trepitja els drets dels propietaris del sector.

Segons la promotora, les últimes interlocutòries del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) són 'un nou cop' per a l'Ajuntament. En concret, Núñez i Navarro es refereix a la resolució que anul·la l'acord plenari que, el mes de setembre, va rebutjar la tramitació del Pla d'Actuació Urbanístic (PAU). El grup empresarial també esmenta una segona interlocutòria del jutge, que desqualifica la petició d'aclariments feta per l'Ajuntament després de conèixer la decisió de l'alt tribunal.

L'advocat del grup Núñez i Navarro, Rafael Jiménez, assegura que l'argument de la defensa de l'interès públic s'ha de dur a terme de 'forma legal'. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafael Jiménez

La defensa de l'interès públic, que és l'argument de l'Ajuntament, s'ha de fer d'acord amb la legalitat.


Jiménez considera que la seva proposta també preservaria una part molt important de Torre Negra.

Rafael Jiménez

En el nostre programa d'actuació urbanística es preserva més del 80% del sòl de Torre Negra.


Recordem que aquest dimecres, en un ple extraordinari, els 25 regidors i regidores de l'Ajuntament hauran d'aprovar inicialment el Pla d'Actuació Urbanística (PAU) presentat pel grup Núñez i Navarro l'any 1998, que preveu la construcció de 2.800 habitatges a la Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.