Una escola d'educació primària s'ubicarà al costat del parc Ramon Barnils


Temes relacionats

La remodelació de la Rambla del Celler i la nova Plaça de la Vila s'enllestiran abans de la Festa Major (13/feb/08)

Finalitza la vianantització dels carrers Sant Bonaventura i Torrent d'en Xep (16/feb/08)


  • Comparteix:

Els terrenys entre el parc Ramon Barnils i la Rambla del Celler on hi ha cases en situació irregular acolliran una escola d'educació primària. La zona verda que ara ocupen aquests habitatges es traslladarà al polígon de Can Sant Joan per garantir el corredor natural de la Via Verda. L'equip de govern aprovarà aquest dilluns aquesta operació en el ple.

Els terrenys que l'Ajuntament va obtenir amb la reparcel·lació del parc de negocis Hines, al polígon Can Sant Joan, havien d'anar destinats a un equipament públic. La possibilitat d'ubicar en aquell lloc una escola d'educació primària és complicada a causa dels problemes de transport de la zona.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit traslladar aquest equipament públic al costat del Parc Ramon Barnils, en uns terrenys de zona verda, on actualment hi ha dues cases fora d'ordenació. D'aquesta manera, el centre de la ciutat comptarà amb una escola d'educació primària. Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hem traslladat un equipament públic que vam obtenir de la reparcelació de Hines, a sobre l'autopista, a la zona del parc Ramon Barnils.


Paral·lelament, la zona verda del parc Ramon Barnils on hi ha les cases fora d'ordenació es traslladarà al costat del polígon Can Sant Joan i es connectarà amb la Via Verda.

Mercè Conesa

Possibilitarem a la zona de Can Sant Joan la connexió de la Via Verda a través d'un pas de 30 metres per sota l'autopista.


Segons Conesa, aquesta pèrdua de zona verda al centre de la ciutat és assumible ja que mai s'havia gaudit d'aquest espai i no es minimitza l'actual. D'aquesta manera, també es perfila la configuració definitiva del parc Ramon Barnils, que s'acabarà amb l'expropiació dels terrenys als propietaris de les dues cases de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.