Promusa publica la llista d'admesos de la promoció de Benet Cortada


  • Comparteix:

Ja es pot consultar la llista d'admesos i exclosos de l'adjudicació d'habitatges de lloguer general de la promoció de Benet Cortada, al barri de Vulpalleres. Els ciutadans inscrits poden fer al·legacions fins el 29 de febrer a les dues del migdia.

Aquesta llista ha estat aprovada pel Consell d'Administració de Promusa amb data 5 de febrer de 2008. Es tracta dels admesos i exclosos per accedir als habitatges de lloguer general de la promoció de Benet Cortada sortejats a l'abril.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica el funcionament del sorteig.

Mercè Conesa

En aquest cas es tracta d'un sorteig que es va realitzar el mes d'abril del 2007. A través del sorteig surten unes persones posicionades.


A partir de la publicació d'aquesta llista, s'ha obert el període d'al·legacions o reclamacions que finalitza el 29 de febrer a les dues del migdia, tal com explica Conesa.

Mercè Conesa

Hi ha un període d'informació pública perquè es pugui alegar.


Està previst que a finals de març, un cop resoltes en el seu cas les al·legacions o reclamacions, el Consell d'Administració pugui aprovar la llista definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.