Promusa assegura que els pisos de Pere Ferrer i de les Marines estaran entregats al maig i al juliol respectivament

Urbanisme

Publicat el 5/mar/08 per Marina Romero

Promusa es compromet a lliurar els pisos del carrer Pere Ferrer i de l'avinguda de les Marines al maig i al juliol de 2008 respectivament, segons ha explicat a Cugat.cat la comissió de seguiment dels pisos de Promusa. Aquesta promoció, formada per set adjudicataris d'habitatge públic, han mantingut aquest dimarts la primera visita a peu d'obra per comprovar el desenvolupament dels treballs.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, alguns dels adjudicataris han visitat aquest dimarts el desenvolupament de les obres dels pisos del carrer Pere Ferrer i de l'avinguda de les Marines, i Promusa els ha assegurat estaran acabats el maig i el juliol d'aquest 2008 respectivament.

La comissió d'obres dels adjudicataris de Promusa es manté ara a l'expectativa que el termini de temps fixat es compleixi. Els adjudicataris es troben paral·lelament en un procés de negociació per rebre algun tipus de compensació econòmica per les despeses que els està suposant aquest retard.

La comissió de seguiment de les obres mantindrà cada 15 dies una trobada amb Promusa per fer el seguiment de les obres i supervisar-ne el desenvolupament.

Els adjudicataris d'aquesta comissió que han fet declaracions a Cugat.cat han demanat de mantenir-se en l'anonimat.