Els petits propietaris de Torre Negra reivindiquen els seus drets un cop més, en resposta a Artur Mas


Temes relacionats

Els petits propietaris de Torre Negra fan sentir la seva veu amb la revista 'Torre Negra' ( 1/mar/08)

Protegir Torre Negra endeutaria l'Ajuntament durant 400 anys, segons els petits propietaris de la zona (20/feb/08)


  • Comparteix:

L'Associació de Propietaris de Torre Negra lamenta que l'Ajuntament no tingui 'voluntat de trobar solucions' i recorda que els propietaris tenen uns 'drets consolidats'. Segons l'entitat, les coses es poden fer bé, tal com s'han fet a Cerdanyola, on s'ha compensat als propietaris. A més, l'associació ha recordat que la llei els ha donat al raó en diverses ocasions. D'aquesta manera, l'associació ha volgut respondre a les paraules del president de CiU, Artur Mas, en que deixava la defensa de la Torre Negra en mans dels tribunals.

L'Associació de Propietaris de Torre Negra s'ha mostrat esperançada amb què els tribunals acabin reconeixent els seus drets. El president de l'Associació de Propietaris de Torre Negra, Pere Feliu, ha recordat al consistori que els propietaris tenen uns 'drets indemnitzatoris', que ha de marcar la llei.

Pere Feliu

Hi ha una sèrie de propietaris que tenen uns drets consolidats. És difícil que la llei no ens doni la raó perquè fins ara ens l'ha donat.


A més, Feliu ha demanat celeritat a l'Ajuntament per trobar una solució, com s'ha fet a Cerdanyola.

Pere Feliu

Hi ha una sèrie de drets consolidats i s'ha de trobar una solució, agradi o no agradi als polítics. Si ho expropien ho han de fer a preu legal.


La proposta de l'associació és evitar un 'mal major' i urbanitzar prop més d'un 16% dels terrenys de Torre Negra, ja que l'Ajuntament no té solvència econòmica per poder indemnitzar els propietaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.