Estudien unir el carrer Llaceres i la rotonda del Rotary amb un vial per reduir l'impacte d'Esade

Urbanisme

Publicat el 4/abr/08 per Mar Castro

El govern local contempla construir un vial que uneixi el carrer Llaceres, a l'Eixample Sud, amb la rotonda del Rotary, al costat de l'escola Europa, per reduir l'impacte a la mobilitat del futur centre Esade. Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, aquesta connexió podria ser una alternativa a la construcció de la Ronda Sud.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat quin projecte està estudiant l'equip de govern.

Mercè Conesa

Estem estudiant unir la rotonda de Sant Crist de Llaceres amb la de l'escola Europa, passant per terrenys del Centre Borja i d'aquesta escola.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquest vial, es descongestionaria l'avinguda Pla del Vinyet i es facilitaria una nova sortida del centre Esade cap a Cerdanyola i l'AP-7.

Conesa ha afegit que aquesta nova infraestructura podria convertir-se en una alternativa a la Ronda Sud.

Mercè Conesa

Podria ser una solució que fins i tot solventaria la problemàtica de la Ronda Sud. Es faria un vial urbà que tancaria la ciutat i el perímetre amb la Torre Negra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha descartat, d'entrada, unir la rotonda del Rotary amb la carretera de la Rabassada, ja que es tractaria d'un projecte que implicaria altres administracions.