El primer projecte definitiu d'habitatge públic de Valldoreix estarà abans d'acabar el mandat


Temes relacionats

L'EMD demanarà 1.300.000 euros al Consell Comarcal dins el PUOSC (14/des/07)

La futura plaça de la Vila de Valldoreix podria acollir habitatge públic ( 7/des/07)


  • Comparteix:

El projecte de la primera promoció d'habitatge públic de Valldoreix, de més d'un centenar de vivendes, estarà acabat en aquest mandat. Ho ha assegurat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, durant una entrevista a Cugat.cat. La promoció de Promusa té dues possibles ubicacions: a la zona de l'estació o a la futura nova zona de la centralitat amb la plaça de la Vila.

En cas que finalment s'optés per la primera ubicació, Turu ha explicat que caldria fer un estudi global de la plaça de l'estació per estudiar on s'hauria d'ubicar l'habitatge públic.

Escoltem la presidenta de l'EMD.

Montserrat Turu

En principi en aquest mandat el projecte estarà fet i constarà de més de 100 habitatges.


La segona opció s'ha endarrerit, segons Turu, ja que la Generalitat ha canviat la normativa i obliga ara a soterrar la línia d'alta tensió que passa per la zona del Casal de Cultura de Valldoreix. Un cop soterrada la línia, cap a l'any 2009 segons Turu, es podrà començar la construcció dels equipaments que s'ubicaran a la futura plaça de la Vila.

Un projecte, segons Turu, que es començarà a fer visible en dos anys.

Montserrat Turu

El projecte de la plaça de la Vila es començarà a veure en dos anys.


Actualment, l'EMD està treballant amb la contractació del concurs d'idees tant per la zona de l'estació o a la futura nova zona de la centralitat amb la plaça de la Vila. Aquesta serà la primera promoció d'habitatge públic de Valldoreix, que s'hauria d'haver ubicat a Can Montmany, però que finalment no ha estat factible ja que, segons l'EMD, hi ha lloc més adequats i més aprop del centre.

D'altra banda, després de diverses peticions, l'EMD no ha obtingut cap resposta de l'Ajuntament i continua fora del consell de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.