L'ampliació de l'onzè CEIP, adjudicada a Teyco per 3,7 milions d'euros


Temes relacionats

L'onzè CEIP es traslladarà finalment al nou edifici el curs vinent (15/feb/08)

Ja han començat les obres de l'onzè CEIP (14/gen/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels terrenys del CEIP

Imatge d'arxiu dels terrenys del CEIP

La Generalitat ha adjudicat les obres d'ampliació i reforma de l'onzè CEIP de la ciutat amb una inversió de 3,7 milions d'euros a l'empresa Teyco. El govern català ha adjudicat obres en infraestructures i equipaments per un valor de 115 milions d'euros. D'aquests, 82 van dedicats a la construcció, ampliació i reforma de centres educatius de tot Catalunya.

Els treballs de construcció de l'onzè CEIP es van iniciar al gener. La voluntat de la direcció del centre, l'Ajuntament i la Generalitat era de traslladar els alumnes, que actualment estan al CEIP Turó de Can Mates, a la seva nova escola després de Setmana Santa.

Finalment, el departament d'Educació ha preferit fer el trasllat dels alumnes de P3, P4 i P5 al setembre, un cop acabat el curs actual. L'objectiu d'aquesta decisió és 'afectar el mínim possible els alumnes, les famílies i els professors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.