Promusa lliura aquest dissabte els primers pisos en règim concertat


  • Comparteix:

L'empresa municipal d'habitatge Promusa lliurarà aquest dissabte les claus de 64 pisos socials de venda de la promoció de Can Canyameres. Per primera vegada la meitat d'aquests pisos seran de règim concertat, que permet l'accés de més persones a pisos protegits. Amb aquests, ja són 360 els habitatges de protecció pública que s'han construït i gestionat al barri de Vulpalleres.

Els pisos tenen tres i quatre habitacions i disposen de 280 places d'aparcament i 64 trasters. La novetat d'aquesta promoció és que per primera vegada l'empresa municipal ha ofertat la meitat dels pisos en règim concertat.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca qui pot optar a aquestes vivendes concertades.

Mercè Conesa

Hi opten persones que tenen un nivell de renda una mica més alt però no suficient per entrar a preus de mercat i que es quedaven fora dels altres règims.


Aquests pisos se sumen a les promocions de venda del carrer Estapé i Pere Calders i la promoció de lloguer de la Clota, que ja s'han lliurat, i a les de Vulpalleres Centre, Benet Cortada i plaça Rabassaires, que estan en construcció.



  • Comparteix:

COMENTARIS

He tingut la oportunitat de poder asistir-hi junt amb la meva futura dona (ens casem el dia 12 de juliol) com a receptor d\'una de les calus d\'aquests habitatges. Ha estat molt emotiu tot d\'un plegat i l\'ambient ha estat molt especial. Dono gràcies a Deu per al sort que hem tingut i encoratjo a l\'ajuntament i a PROMUSA a continuar amb aquesta tasca, per que, si potser és insufient, però permet algunes alegries al poble de tant en tant com he pògut veure avuí...

Adjudicatari 4641. Enviat el 17/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.