ICV denuncia una mala gestió en l'adjudicació del projecte de millora del col·lector d'aigües pluvials de Mira-sol


Temes relacionats

Mira-sol tindrà un nou col·lector d'aigües negres a finals d'any ( 6/feb/07)

Les obres del col·lector d'aigües negres a Mira-sol començaran a mitjans de febrer (30/gen/07)


  • Comparteix:

El portaveu d'IC-V, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

El portaveu d'IC-V, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA alerta sobre la mala gestió de l'adjudicació del projecte de desdoblament del col·lector d'aigües pluvials de Mira-sol. Segons el portaveu del partit, Xavier Boix, hi ha una diferència del 50% entre el cost del projecte real i el projecte que fa un any va ser adjudicat. Boix denuncia que aquesta situació bloqueja les obres, que havien d'haver començat fa un any.

El projecte de desdoblament del col·lector va ser aprovat i adjudicat fa més d'un any, per poc menys de 2 milions d'euros. Segons explica ICV-EUiA, l'empresa s'ha trobat que el valor de l'obra real supera en un 50% el valor real del projecte tal com va ser adjudicat.

Escoltem el portaveu d'ICV, Xavier Boix.

Xavier Boix

Fa un any es va fer i adjudicar el projecte a una empresa que es va presentar. Però a l'hora de signar, a l'empresa li sembla que entre el projecte i la realitat hi ha diferències.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, va respondre a aquesta qüestió durant el ple d'aquest dilluns. L'escoltem.

Mercè Conesa

No és una diferència tan elevada com indicava l'adjudicatari, però és una diferència que cal considerar. Hem de decidir si es pot mantenir el contracte o se n'ha de fer un altre.


Des d'ICV-EUiA, Xavier Boix ha expressat el seu desig que la situació es resolgui ràpidament perquè no s'allarguin més les obres, que porten més d'un any de retard.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.