Els veïns del centre celebren avui la finalització de les obres de tres carrers


  • Comparteix:

El carrer Rosselló és una de les zones remodelades

El carrer Rosselló és una de les zones remodelades

Els veïns dels carrers Sant Bonaventura, Rosselló i Torrent d'en Xep podran celebrar aquest dissabte la finalització de les obres d'aquesta zona del centre de la ciutat amb un piscolabis. L'alcalde, Lluís Recoder, assistirà a la trobada ciutadana que l'Ajuntament ha organitzat per celebrar la remodelació d'aquestes vies.

La celebració, adreçada als veïns de la zona, es farà dissabte a partir de les set de la tarda al carrer Sant Bonaventura, a la cantonada amb els carrers Torrent d'en Xep i de la Bomba.

Les obres en aquests carrers han suposat una inversió de gairebé un milió i mig d'euros. La remodelació del carrer Rosselló, que va marcar el final de les obres d'aquestes tres vies, va finalitzar a l'abril passat. En total s'ha vianantitzat més de 4.000 metres quadrats de carrers.

Les obres han servit per construir una nova xarxa de clavegueram d'aigües residuals, per millorar la xarxa d'aigües pluvials i per renovar la xarxa de subministrament de gas natural, entre d'altres.

La remodelació d'aquestes vies ha permès incorporar-les als carrers vianantitzats del centre urbà i configurar un nou eix de vianants que connecta el parc de la Pollancreda amb l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.