L'Ajuntament diu que les obres del Mira-sol Centre s'acabaran, probablement, a finals d'any


Temes relacionats

Una exposició ensenya el futur edifici de Mira-sol Centre ( 3/abr/07)

Les obres de l'edifici Mira-sol Centre comencen aquest divendres (18/abr/06)


  • Comparteix:

Les obres de l'edifici Mira-sol Centre avancen a bon ritme, tot i que no estaran acabades en el termini previst inicialment. La nova data orientativa per a la inauguració, segons l'Ajuntament, és a finals d'aquest any, i no a principis, com es va dir quan van començar les obres, l'abril de 2006.

L'alcalde, Lluís Recoder, i representants de l'Ajuntament han visitat aquest dilluns el futur Mira-sol Centre. Les obres es troben en diferents fases, i en molts dels espais només falten els últims acabats.

La data de finalització, però, es retarda ara fins a finals d'any, gairebé un any més tard de la data prevista inicialment.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Sembla que l'edifici estarà acabat a finals d'any. En les obres és important que hi hagi un dia que comencen, però el dia que acaben és molt relatiu.


Recordem que el Mira-sol Centre és un conjunt arquitectònic de més de 44.000 metres quadrats que acollirà, entre altres, un total de 87 habitatges públics, un espai d'oficines, un centre cívic, una vintena de locals comercials i un mercat municipal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sí que sería bó que comencessin algun dia, sí, com la biblioteca central de Mira-sol que s'hauria d'haver fet en l'anterior legislatura i que ara està suspessa en espera del proper pla d'equipaments. Per quan?

Lector. Enviat el 10/jun/08


- he sentit rumors que la biblioteca municipal de can mates no es construirà als terrenys inicials on estava prevsita....és veritat? on la traslladaran? els veïn volem una biblioteca al barri!!!

---. Enviat el 28/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.