L'Ajuntament tira endavant el projecte d'urbanització de l'avinguda Villadelprat

Urbanisme

Publicat el 7/jul/08 per Oriol Sumsi

L'Ajuntament ja ha començat els tràmits per urbanitzar l'avinguda de Villadelprat, paral·lela a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de Sant Cugat i Valldoreix. Per fer-ho, cal que FGC cedeixi part dels terrenys, un tràmit que el consistori ja ha iniciat. Pel que fa a com es concretarà la urbanització, l'Ajuntament explica que probablement es tractarà d'un pas prioritari per a vianants i ciclistes.

La construcció del centre de dia i d'aigües termals que la mútua FIATC està fent a la confluència del carrer Chopin i l'avinguda Villadelprat comportarà la urbanització d'aquesta última via, entre el carrer Safareigs i l'IES Arnau Cadell. Sobre el projecte en concret que es durà a terme, l'Ajuntament explica que encara no està acabat.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hauria de ser un camí de pas sobretot per a estudiants i per a bicicletes. Estem estudiant si ha d'estar obert al trànsit rodat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La urbanització de l'avinguda, segons es va establir quan es va aprovar la construcció del centre de dia, correrà a càrrec dels seus propietaris.