S'inicia la segona fase de remodelació de la plaça Pere San


  • Comparteix:

Aquest és l'estat actual de les obres de la plaça

Aquest és l'estat actual de les obres de la plaça

L'Ajuntament ha iniciat la segona fase de les obres de la plaça Pere San. Les actuacions se centren en la zona del carrer Sabadell i es preveu que el trànsit en aquesta via quedi tallat durant dos mesos. La circulació es desviarà pel carrer Major.

La primera fase d'aquest projecte va acabar al desembre, quan es van formigonar els accessos al Mercat Municipal concidint amb les festes de Nadal. Les properes actuacions permetran enllestir altres carrers dels voltants, i després pavimentar tota la plaça definitivament.

Aquesta segona fase obligarà a canviar la circulació de l'entorn, que es farà pel carrer Major i Endavallada. Jan Carbó, Tinent d'Alcalde de Ciutat Sostenible, ens explica els canvis que hi haurà.

Jan Carbó

S'haurà de tallar el trànsit en la continuació del carrer Sabadell


La primera fase d'aquest projecte s'han fet segons el calendari previst, i tot fa pensar que la remodelació es completarà en dos mesos. Jan Carbó fa un balanç de com s'han desenvolupat les obres:

Jan Carbó

La primera fase ha anat molt bé i tots els compromisos s'han assolit


Quan s'acabi aquesta remodelació, s'haurà completat la vianantització dels carrers amb més presència urbana, i només quedaran per remodelar alguns carrers secundaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.