S'inicien diferents obres de millora del clavegueram de la Floresta

Urbanisme

Publicat el 15/gen/03 per Eugènia

Aquest matí s'han iniciat les obres complementàries del clavegueram de la Floresta. Aquestes actuacions, que afectaran als carrers Quadra de Canals i Verdaguer, impliquen la construcció de canonades amb sistemes de bombeig per tal de salvar els desnivells del terreny.

Les primeres actuacions afectaran al carrer Quadra de Canals i està previst que acabin el 24 de gener. Les obres es duran a terme a la franja horària compresa entre les 8 del matí i les 8 de la tarda. Durant aquest període es produiran talls de trànsit intermitents que permetran l'entrada i la sortida dels vehicles. La segona fase afectarà al carrer Verdaguer, des del 22 de gener fins el dia 29. La primera tinent d'alcalde, Berta Rodríguez, explica com serà el resultat:

Berta Rodríguez

Aquestes obres estaran acabades durant el primer trimestre o semestre d'aquest any


Les obres suposaran la construcció de canonades de sanejament en alta, és a dir, canonades amb sistema de bombeig per poder superar els desnivells del terreny. Aquestes actuacions complementen el projecte 'Sanejament en alta dels nuclis urbans de Vallpineda, Can Busquets i Aigües de Sabadell, en els municipis de Molins de Rei i Sant Cugat'.