Les obres de millora dels Ferrocarrils que permetran incrementar el pas dels combois començaran el 2010


Temes relacionats

El govern projecta ampliar un 40% la capacitat del Metro del Vallès ( 1/oct/07)


  • Comparteix:

La Generalitat data el començament de les obres del la Línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) al 2010. Les accions de millora, que s'allargaran tres anys, permetran l'augment de la freqüència de pas per Sant Cugat.

El Departament de Política Territorial de la Generalitat ha tret a informació pública el projecte de millora de l'oferta del metro del Vallès. El document restarà en exposició durant dos mesos per tal d'aconseguir la seva aprovació definitiva aquesta tardor.

A partir de l'any 2010 començaran les obres de la Línia del Vallès dels FGC amb la prolongació de la cua de maniobres a Plaça Catalunya passant pel carrer Fontanella. Les accions facilitaran el canvi de sentit dels combois. El projecte pretén, amb això, incrementar la freqüència de pas dels sis minuts actuals als tres minuts a les línies S1, S2 i S55, amb servei a Sant Cugat.

La Generalitat treballa ara en el projecte de senyalització del nou trajecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.