Recoder: 'Si la Generalitat vol protegir el 100% de Can Busquets, haurà d'assumir les responsabilitats que se'n derivin'


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que si la Generalitat persisteix en la voluntat de protegir la totalitat de Can Busquets, s'haurà de fer càrrec de les compensacions als propietaris que hi volen construir. Recoder ha explicat que l'Ajuntament continua apostant per la protecció del 80% de l'espai i la urbanització de la resta. El que no pot ser de cap manera, ha advertit, és que la Generalitat decideixi protegir el 100% i que qui assumeixi les responsabilitats que se'n derivin sigui l'Ajuntament.

Recoder ha explicat que Sant Cugat ja ha assumit prou responsabilitats en la protecció de Torre Negra, que és possible que tingui un cost, encara indeterminat, per l'Ajuntament.

Segons l'alcalde, la Generalitat ha de respectar el pla que Sant Cugat té per Can Busquets. En cas contrari, considera que n'ha d'assumir les conseqüències.

Lluís Recoder

El que no pot ser és dir: 'Jo et convido a sopar, però paga un altre'. Si la Generalitat ho vol tirar endavant, que assumeixi les conseqüències.


Recoder exigeix a la Generalitat que tracti igual a tots els ajuntaments, en referència al de Barcelona, que segons afirma ha aconseguit retardar la declaració de Collserola com a parc natural perquè estava interessat en construir-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.