El tinent d'alcalde de Presidència assegura que la ubicació de la nova deixalleria no està decidida

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens

Urbanisme

Publicat el 20/gen/03 per Vanesa

El tinent d'alcalde de Presidència ha afirmat que la segona deixalleria de la ciutat no té una ubicació definitiva decidida. D'aquesta manera Recasens contradiu a la primera tinent d'alcalde, Berta Rodríguez, que donava per fet que la deixalleria es construirà a Can Magí, entre la carretera de Roquetes i la ronda Nord.

El tinent d'alcalde de Presidència ha corregit les declaracions de Berta Rodríguez, que assegurava que la segona deixalleria de la ciutat ja tenia ubicació definitiva i es construiria a Can Magí. Joan Recasens diu que la decisió no està presa, ni de lluny, i que Can Magí és només una de les múltiples propostes que hi ha damunt la taula:

Joan Recasens

El projecte presentat per obtenir els fons europeus havia de tenir una ubicació, tot i no ser la definitiva


Segons Joan Recasens aquesta ubicació va ser inclosa provisionalment en el projecte presentat a Madrid per obtenir els mil euros del fons FEDER de la Unió Europea amb què es paga la seva construcció.

El tinent d'alcalde ha afirmat que cal un consens amb la resta de partits i també els veïns abans de donar per bona la ubicació definitiva:

Joan Recasens

Hem de buscar una ubicació que sigui acceptada per tothom


Aquestes declaracions contradiuen l'anunci fet per la també tinent d'alcalde, que va anunciar que la deixalleria ja tenia casa i que se situaria entre la carretera de Roquetes, la Ronda Nord i el polígon industrial.