Millores pels vianants i les bicicletes a la plaça de Can Quitèria


  • Comparteix:

Un nou tram de carril bici que enllaçarà el carrer Sant Jordi amb la plaça de Can Quitèria i el doble sentit circulatori del carrer Viñolas. Aquestes són les millores impulsades en aquesta zona per reduir la circulació de vehicles a la rambla de Can Mora i facilitaran l'accés a l'aparcament soterrat de can Quitèria. Els treballs estaran enllestits aquest dilluns.

El nou carril per a bicicleta i l'ampliació de la vorera de la rambla de Can Mora són les actuacions que ajudaran a potenciar el pas de vianants i bicicletes cap a la plaça de Can Quitèria. Aquesta actuació ha obligat a suprimir les places de zona blava de la via.

L'altra actuació és el doble sentit circulatori del carrer Viñolas, que es troba entre la rambla de Can Mora i la rambla Ribatallada. Aquests treballs facilitaran l'accés a l'aparcament soterrat de la plaça can Quitèria i reduiran la circulació de vehicles pel centre. Amb aquests canvis s'ha suprimit tota la zona blava de la via i s'ha instal·lat un nou grup semafòric a la cruïlla del carrer Viñolas i la rambla Ribatallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.