L'alcalde afirma que la majoria de veïns de la Floresta estan satisfets amb la millora del districte


Temes relacionats

L'Associació de Veïns de la Floresta critica les obres d'urbanització del districte (21/gen/03)

Els veïns demanen compensacions pel retard de les obres del carrer de la Creu (20/gen/03)


  • Comparteix:

L'alcalde ha explicat que les obres d'urbanització de la Floresta van a bon ritme tot i que són actuacions no exemptes de complicacions. Lluís Recoder ha rebutjat les crítiques expressades per una de les tres associació de veïns del districte, ja que assegura que les altres dues estan satisfetes de l'acord assolit entre veïns i Ajuntament.

Lluís Recoder ha explicat que les obres d'urbanització del sector 2-5 de la Floresta van bé, tot i que la pluja i el mal temps han complicat les actuacions de pavimentació. Segons l'alcalde, les crítiques d'una de les tres associacions de veïns no es corresponen amb el sentir general del districte:

Lluís Recoder

Camins sense asfaltar s'estan transformant en carrers amb tots els serveis


D'altra banda, Lluís Recoder també s'ha referit a les reclamacions de compensacions pel retard en les obres del carrer de la Creu fetes per l'Associació de veïns del Monestir-avinguda de Cerdanyola. L'alcalde ha explicat que si un carrer s'endarrereix és perquè s'intenta que les companyies de serveis es posin d'acord i aprofitin també l'obertura dels carrers per millorar les seves xarxes. Per Recoder l'objectiu és no haver d'obrir rases més d'una vegada:

Lluís Recoder

La millora de les xarxes d'abastiment fa que en ocasions les obres s'allarguin


Recordem que alguns veïns havien demanat compensacions pel retard en forma de nous arbres, il·luminació i murals decoratius. L'alcalde ha explicat que tots aquests aspectes ja s'havien consensuat amb els veïns en una reunió prèvia a les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.