La rotonda de Can Solà ja ha entrat en funcionament


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona de Can Solà

Vista aèria de la zona de Can Solà

La rotonda de Can Solà, a l'avinguda de les Corts Catalanes, ja està acabada. La nova edificació urbana ha entrat en funcionament amb retard per problemes amb uns cables de Fecsa-Endesa. Ho ha dit la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, a Cugat.cat on ha afegit que, tot i que la rotonda ha quedat oberta al trànsit, encara queda alguna actuació puntual.

Mercè Conesa explica quin és l'objectiu d'aquesta nova edificació.

Mercè Conesa

És una rotonda que ha de permetre l'encaix de l'avinguda Corts Catalanes amb la carretera de Cerdanyola i també permet els accessos de Can Solà i el restaurant La Masia.


Conesa ha afegit que encara queden pendents algunes altres actuacions en aquesta zona de la ciutat per millorar la mobilitat d'aquest espai majoritàriament empresarial.

Mercè Conesa

En aquella zona queda encara fer l'obertura de nous carrers i nous aparcaments i a la part de dalt queda el desdobalment de la carretera de Cerdanyola.






Aquesta obra forma part del pla parcial de Can Solà. La rotonda està ubicada davant dels restaurants Bocca i La Masia, a l'avinguda de les Corts Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.