Promusa estudia comprar el solar on hi haurà la seu de l'Esbart per desbloquejar-ne la construcció


Temes relacionats

Nostàlgia a l'Esbart per l'enderrocament de la façana de l'antiga seu de l'entitat (12/mar/08)

Comencen les obres d'enderrocament de l'antiga seu de l'Esbart ( 5/des/07)


  • Comparteix:

Enderrocament de l'Esbart

Enderrocament de l'Esbart

L'empresa municipal Promusa contempla comprar el solar de la futura seu de l'Esbart Sant Cugat, ubicada al carrer Sant Medir. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la promotora Grup XXI té aturada la construcció de l'edifici i que la implicació de Promusa seria una bona solució a un 'problema de ciutat'.

Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Ho he parlat amb el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i crec que seria una bona opció per solucionar un problema de ciutat.


Conesa ha aclarit que el consistori estudia assumir l'acord entre el Grup XXI i l'Esbart per construir-hi algun equipament i respectar l'espai destinat a l'entitat.

El Grup XXI va arribar a un acord amb l'Esbart per enderrocar l'antiga seu i construir-hi un edifici de pisos a canvi de cedir a l'entitat santcugatenca 500 metres quadrats d'aquesta construcció dividits en dos espais.

Les obres d'enderrocament van començar el desembre de 2007 amb una previsió d'un any o any i mig per enllestir el nou edifici.

El solar on s'ubicarà la seu de l'Esbart es troba entre els carrers Migdia, Balmes i Sant Medir, a tocar de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.