S'inicia una campanya de recollida de signatures per reclamar la vianantització del carrer de la Creu


  • Comparteix:

Els veïns del carrer de la Creu estan recollint signatures per demanar a l'alcalde que reconsideri la possibilitat de convertir aquesta via en zona de vianants. Aquests ciutadans reclamen que aquest carrer rebi el mateix tractament urbanístic que el carrer de la Torre i proposen, com a solució provisional, que la via es tanqui al trànsit els caps de setmana.

'Volem un carrer de vianants' és el lema que figura en diversos cartells que es poden veure al carrer de Creu. Aquesta demanda prové del veïnat d'aquest carrer, que reclamen el tancament al trànsit d'aquesta via, tal i com s'està fent al carrer de la Torre.

Per aquest motiu, els veïns estan recollint signatures, ja en porten 40, amb la col·laboració de l'associació de veïns i comerciants del carrer de la Creu. Dilluns les lliuraran al registre municipal amb l'objectiu que l'alcalde tingui en consideració les seves demandes. Escoltem un dels comerciants, Josep Canals:

Josep Canals

Volem demostrar a l'alcalde que la majoria dels veïns del carrer de la Creu no estem d'acord en que la via estigui oberta al trànsit


Els veïns consideren que aquests embussos a l'avinguda Francesc Macià resten qualitat de vida a la zona. Davant això, els veïns afectats proposen a l'alcalde una solució provisional mentre finalitzen les obres al centre. Josep Canals:

Josep Canals

Una solució provisional mentre duren les obres del centre és tancar el carrer els caps de setmana


En cas que les demandes ciutadanes s'acceptin, els veïns proposen que el trànsit es desviï pel carrer Torreblanca o Montserrat.
Les persones que vulguin participar en aquesta recollida de signatures han d'adreçar-se al bar La Guatlla, al carrer de la Creu, fins el dia 9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.